وبلاگ تخصصی آموزش کامپیوترودانلود نرم افزار (خداجون دوستت دارم)

آموزش و راه کارهای کامپیوتر -مقاله کامپیوتر-قالب -ویندوز XP- ویستا -رمز

وبلاگ تخصصی آموزش کامپیوترودانلود نرم افزار (خداجون دوستت دارم)

آموزش و راه کارهای کامپیوتر -مقاله کامپیوتر-قالب -ویندوز XP- ویستا -رمز

آموزش نصب یک وب سرور بر روی کامپیوتر

امروز می خواهم آموزش نصب یک وب سرور بر روی کامپیوتر تون را بدهم.

برای راه اندازی پی اچ پی بر روی وب سرور برنامه های زیر را نیاز دارید :
1.MYSQL : دیتابیس (پایگاه داده ها = محل قرار گیری اطلاعات)
2.php راه اندازو....
3.php my admin مدیرت بر جدولها و اطلاعات دیتابیس
4.apache یا IIS سرور مورد نیاز نصب پی اچ پی

برای نصب این برنامه ها دو روش وجود دارد :
» نصب دستی برنامه های مورد نیاز
» نصب برنامه های آماده که خود این کار را انجام دهد

روش اول :
این روش به صرفه زیاد نیست چون باید برنامه ها را روی سایت های سازنندشون تک تک دانلود کرد که حجمش از 20 مگابایت بیشتر می شود و تنظیم هر برنامه هم سخت است ولی آموزش این روش :
اول اینکه باید IIS رو نصب کنید برای اینکار بروید control panel و addremove programs رو انتخاب کنید از اونجا addremove windows component رو بزنید و بعد چک باکس IIS) internet information service) رو تیک بزنید و روی install کلیک کنید ازتون سی دی ویندوز می خواهد که باید دقت کنید حتما servicepake سی دی با اونی که می خواد یکی باشد.
پس از پایان نصب یک فولدر جدید تو درایوی که ویندوز رو نصب کردیند ایجاد شده است به اسم Inetpub و داخل اون هم یه فولدری هست به اسم wwwroot که این فولدر مکان اصلی وب سرور شماست و هر فایلی رو که توش بزارین با آدرس localhost قابل دسترس است .
در IIS به طور پیش فرض asp پشتیبانی می شود ولی برای نصب php باید اون رو از سایت php.net دانلود و نصب کنید.(برای دانلود اینجا کلیک کنید)
به جای IIS هم می توانید از برنامه ی Apache استفاده کنید.

موقع نصب فقط یک نکته وجود دارد که در صفحه ای که server type هست . اگر IIS رو نصب کردیند گزینه Microsoft IIS 4 or higher رو انتخاب کنید و اگر Apache رو نصب کردیند گزینه Apache رو انتخاب کنید .
پس از نصب یکی از این دو برنامه (IIS یا Apache) باید برنامه هایی که برای راه اندازی پی اچ پی بر روی وب سرور نیاز دارید را نصب کنید که هم از امکانات بیشتری برخوردار شوید و هم به مشکلی بر نخورید.

روش دوم:
نصب یکی از برنامه های xampp یا سرور پایدار عرفان یا easyphp و...
اگر IIS یا Apache روی دستگاه‌تون نصب باشه ارور خواهد داد. پس بهتره IIS (نرم افزار سرور خود ویندوز) یا Apache رو Uninstall کنیم.

آموزش برنامه ی xampp :
هنگام نصب این برنامه قسمت های آخر نصب از شما سوالاتی مثل نصب MYSQL و... می کند به اجازه ی نصب برنامه های دیگر را بدهید.
نام کاربری پایگاه دادها root و بدون رمز عبور است.
مکان اصلی وب سرور شما پوشه ای در میسر نصب برنامه به نام htdocs است.

آموزش برنامه ی سرور پایدار عرفان :
سرور پایدار عرفان یک وب سرور apache به همراه ماژول PHP و بانک اطلاعاتی MySQL است، برای اجرای سرور به مکان نصب آن رجوع کنید و بر روی فایل start.bat کلیک کنید و برای غیر فعال کردن سرور بر روی stop.bat کلیک کنید.
پس از اجرای سرور، سرویس های فوق در یک درایو مجازی فعال می شوند و شما می توانید پروژه های خود را روی آن اجرا کرده و تست کنید.
برای کار با بانک اطلاعاتی نرم افزار PhpMyAdmin روی سرور نصب است که می توانید با کلید مدیریت پایگاه داده به آن رجوع کنید . نام کـاربری و رمز عبور MySQL به ترتیب کـلـمـه root و 1234 اسـت.
کـلـیـد لیست پـروژه هـا فـهـرست پـروژهـای جاری شمـا را کـــــه در شـاخــه www کـپی شـده انــد نــشان مـی دهـد و بـا انـتـخـاب شکـلک هـر کدام می توانید وارد پروژه شوید.
برای تغییر شکلک پـروژه هـا و توضیحات آن ، لازم است درون شاخه پروژه خود فایلی به نام Icon.png و Info.txt درست کنید. دقت کنید که از ویرایشگر های UniCode استفاده کنید.

آموزش برنامه ی easyphp :
پس از نصب یک آیکون سیاه رنگ با نوشته E کنار ساعت ویندوز پیدا می‌شود. (راست کلیک می‌کنم و در Configuration گزینه EasyPHP رو انتخاب میکنم. اگر هر دو چراغ آپاچی و Mysql سبز بود یعنی نرم‌افزار درست کار می‌کند.)
توجه کنید معمولا چراغ آپاچی قرمز است یعنی آپاچی فعال نیست واگه آپاچی فعال نباشد کار نمی کند.برای فعال کردن آپاچی می توانید روی همون آیکون دوبار کلیک کنید تا برنامه فعال بشه حالا روی کلیدی که نوشته آپاچی کلیک کنید تا منو کشویی باز شود بعد گزینه start رو بزنید و این مورد در پایگاه داده هم صدق می کند.
فولدر مکان اصلی وب سرور ، شاخه‌ی www در مسیر نصب برنامه است.
نام کاربری پایگاه دادها root و بدون رمز عبور است.

به طور پیش فرض ما روی localhost کار خواهیم کرد. این لوکال هاست یعنی "میزبان محلی" که به عبارتی خود کامپیوتر ماست.
داخل فولدر مکان اصلی وب سرور یه فایل بسازید به اسم info.php و اونو با notepad باز کنید و کد زیر رو توش کپی کنید :
<?
phpinfo();
?>

حالا این آدرس (http://127.0.0.1/info.php یا http://localhost/info.php) را با مرورگرتون باز کنید اگر صفحه ای باز شد که بالایش نوشته بود PHP Version 5.1.1 یا چنین عبارتی، برنامه ی شما درست نصب شده است و می توانید هر کد php رو اجرا کنید.

نظرات 3 + ارسال نظر
khabaronline سه‌شنبه 2 بهمن‌ماه سال 1386 ساعت 09:40 http://khabaronline.ir

سلام دست شما درد نکنه ولی چطور میشه که استیشن های دیگه هم لوکال هاست رو ببینن؟

زهره چهارشنبه 17 شهریور‌ماه سال 1389 ساعت 12:45

به خاطر نام کاربری پایگاه داده ممونم

محمدرضا یکشنبه 2 آبان‌ماه سال 1389 ساعت 12:26 http://rayane.blogsky.com

اینکه وب سرور نیست زمانی میشه این کار رو کرد که همه بتونن مطالب داخل کامپیوترت رو ببینن این برنامه برای اجرای فایل های پی اچ پی داخل کامپیوتر هست و کسی قادر به دسترسی به این فایل ها نیست . مگر اینکه از مرورگر اپرا استفاده کنی

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد